TOTAL Kommunikasjon
 1. Om TOTAL
 2. Tjenester
 3. Tekster
 4. Kunder
 5. Hjelpere
 6. Stedet for deg som elsker å skrive
 7. Skrivekurs i Firenze?
 8. Kontaktinformasjon

  TOTAL kommunikasjon
  Camilla Colletts vei 1
  0258 Oslo
  Mobil: 920 80 380
  bernt @ total-kommunikasjon.no

 1. Bokomtaler
 2. Forfatterintervjuer
 3. Intervjuer
 4. Kundemagasiner
 5. Produkttekst
 6. Bøker
 7. Skjønnlitterær tekst
 8. Reisesaker
 9. Portretter
 10. Pressemeldinger

Døden ved vann – Torkil Damhaug

Mesterlig!

Da Torkil Damhaug skrev Se meg, Medusa mente mange at han fortjente en plass i norsk krims øverste divisjon. Nå er han klar for Mesterligaen.

Liss Bjerke er i ferd med å gjøre karriere som fotomodell i et tvilsomt miljø i Amsterdam. En dag får hun en telefon fra Oslo. Søsteren er forsvunnet, og Liss reiser hjem og starter en fortvilet jakt på sannheten. Problemet er bare at det finnes en som gjør hva som helst for å hindre at sannheten om søsteren skal frem. Damhaugs kappløp er i gang. Og hvilket kappløp du er med på!

Herlig persongalleri

På veien møter du mennesker i dyp krise. En hovedperson med drap på samvittigheten. En pinsevenn uten tabuer. Et forkvaklet incestoffer. Fire mord og en psykiater som kan forklare det meste. Det ene øyeblikket er du alene på hytta i Østmarka, det neste hutrer du avgårde langs kanalene i Amsterdam. Eller gjør comeback som sprinter i Oslos tuneller. Alt gjort med en språklig kontroll og vital skriveglede som er mangelvare i norsk krim.

Leverer varene

Enda en overflatisk spenningsroman, tenker du kanskje. Feil. Døden ved vann er mye mer. Damhaug prøver seg på litteraturens store klassiske temaer og leverer varene så det holder. For Døden ved vann er også en roman om løgn og sannhet, forsvinning og drap, søskenkjærlighet og menneskelig forvitring. En kompleks intrige der det er helt umulig å vite hva som lurer rundt neste sving. Og sist, men ikke minst, en psykologisk thriller som holder deg fast til siste punktum er satt.

Klar for Mesterligaen

Hørt om finurlige krimpasninger? Flat firer og fire mord i forsvar? Veggpasninger med en hekta rettsmedisiner? Langpasninger med en smart psykiater? Tette personskildringer i bakrommet? Psykologiske dribleserier? Raske skift og herlig driv i spillet? Høyt press på politiets halvdel? Redninger på streken når du tror ballen er i mål? Døden ved vann har alt. Ikke rart Damhaug er klar for Mesterligaen!