TOTAL Kommunikasjon
 1. Om TOTAL
 2. Tjenester
 3. Tekster
 4. Kunder
 5. Hjelpere
 6. Stedet for deg som elsker å skrive
 7. Skrivekurs i Firenze?
 8. Kontaktinformasjon

  TOTAL kommunikasjon
  Camilla Colletts vei 1
  0258 Oslo
  Mobil: 920 80 380
  bernt @ total-kommunikasjon.no

 1. Bokomtaler
 2. Forfatterintervjuer
 3. Intervjuer
 4. Kundemagasiner
 5. Produkttekst
 6. Bøker
 7. Skjønnlitterær tekst
 8. Reisesaker
 9. Portretter
 10. Pressemeldinger

Pressemeldinger

Nytt næringsbygg på 8500 m2 i krisetider!

Lahaugmoen Tirsdag 1. september overleverer Anthon B Nilsen Eiendom AS det første og største signalbygget på Lahaugmoen Næringspark v/Skjetten til Sandvik Tamrock.

— Dette er en ny tidsalder, sier administrerende direktør i Sandvik Tamrock, Hans Hanto. Firmaet hans er en global aktør innen boring i fjell, sprenging, knusing og sikting, og han gleder seg til å flytte inn i moderne, miljøvennlige lokaler med optimal beliggenhet. Mye av bygget er satt av til verksted og lager. Totalt er det 60–65 ansatte og masse stort utstyr som flytter inn i løpet av september.

— Dette bygget fortjener virkelig å bli lagt merke til, sier prosjektdirektør Yngve Iversen i Anthon B Nilsen Eiendom AS. Han fremhever byggets miljøprofil når det gjelder design og løsninger. Et vannbårent anlegg er knyttet til næringsparkens nærvarmeanlegg, norsk naturstein preger fasaden, og et nytt lysstyringsanlegg reduserer strømbruk. Han er svært fornøyd med samarbeidet med Veidekke, som har hatt totalentreprise på bygget.

— Det er positivt at aktørene på Lahaugmoen Næringspark følger opp den miljøprofilen vi har lagt til grunn. Prosjektet viser at det også går an å tenke positivt i krisetider. Vi har en betydelig interesse fra aktører som er interessert i å flytte virksomheten til Lahaugmoen, sier administrerende direktør for Lahaugmoen AS, Trond Vodal.

Overlevering av bygget vil bli gjort ved en enkel markering 1. september kl 1300.

Mediekontakter:

Hans Hanto, administrerende direktør, Sandvik Tamrock, tlf 90 95 97 38 - 23 37 32 10
Yngve Iversen, prosjektdirektør, Anthon B Nilsen Eiendom AS, tlf 91 59 31 98
Trond Vodal, administrerende direktør, Lahaugmoen AS, tlf 99 20 65 11