TOTAL Kommunikasjon
 1. Om TOTAL
 2. Tjenester
 3. Tekster
 4. Kunder
 5. Hjelpere
 6. Stedet for deg som elsker å skrive
 7. Skrivekurs i Firenze?
 8. Kontaktinformasjon

  TOTAL kommunikasjon
  Camilla Colletts vei 1
  0258 Oslo
  Mobil: 920 80 380
  bernt @ total-kommunikasjon.no

 1. Bokomtaler
 2. Forfatterintervjuer
 3. Intervjuer
 4. Kundemagasiner
 5. Produkttekst
 6. Bøker
 7. Skjønnlitterær tekst
 8. Reisesaker
 9. Portretter
 10. Pressemeldinger

Fedrenes synder – Karin Slaughter

Helt umulig å legge fra seg

Omslag for Fedrenes synder Fra det øyeblikket du ser sammenhengen mellom fortid og nåtid er det helt umulig å legge Fedrenes synder fra seg. Du bare må ha alle svarene. Du er fullstendig besatt.

Det er et mesterverk, dette. Et mesterverk om karakterer, plot og miljø. To historier med nesten førti års mellomrom. Tre storylines, og alle angår Will Trent og Amanda Wagner, sjefen hans. Endelig får vi sammenhengen som har skreket etter å bli avslørt. Ikledd en råskap så intelligent og djevelsk at du tror det ikke. Vevd sammen så perfekt og sømløst at ingen andre enn thrillerdronningen selv kunne gjort det. Vær så god, forsyn deg!

Pappas djevelskap

Politiagent Will Trent er nyforelsket i Sara Linton, og i ferd med å legge fortiden bak seg. Så forsvinner en kvinnelig student, og mot alle odds holder Amanda Wagner Trent unna etterforskningen. Omstendighetene bringer begge til restene av barnehjemmet der Will Trent vokste opp da faren ble dømt for et bestialsk drap for førti år siden. Nå er faren på frifot, og en ung kvinne forsvinner på samme måte som midt på syttitallet …

Will’s tre kvinner

Dette er Amandas historie, og den avslører noen av Will Trents familiære hemmeligheter. Han velger å stenge seg ute fra alt og alle, livredd for at Sara skal forlate han når hun får vite om bakgrunnen hans. Forholdet er på gyngende grunn. Samtidig har ex-kona Angie en tendens til å dukke opp når hun ikke skal. I lommen bærer Will Trent gifteringen han aldri har klart å kvitte seg med. Nå er kanskje tiden inne? Eller?

A man’s world

Karin Slaughter er kjent for solide doser av vold og grusomhet, og fornekter seg ikke nå, heller. Nok en gang får kvinner gjennomgå. Historien i fortid er A man’s world i Atlanta midt på 1970-tallet. En tid da Amanda, sylfersk i tjenesten, må slåss for å bli tatt på alvor. Amanda og Evelyn Mitchell (mor til Will Trents partner Faith) etterforsker på egen hånd en hores forsvinning, og avslører til slutt en ubegripelig mental og fysisk tortur.

Thrillerdronningen

Å legge flere mysterier på hverandre er en skrivekunst av de sjeldne, og Karin Slaughter kan kunsten. Det er et sinnrikt system i galskapen, og samtidig beskriver hun noen utrolig rørende øyeblikk mellom karakterene. Henger du med helt fra starten, får du en sjelden leseropplevelse i Fedrenes synder. I tillegg får du historien om kvinners kamp på ulike arenaer. For Karin Slaughter har alltid et budskap bak historien, det er en av årsakene til at hun er vår tids ubestridte thrillerdronning.