TOTAL Kommunikasjon
 1. Om TOTAL
 2. Tjenester
 3. Tekster
 4. Kunder
 5. Hjelpere
 6. Stedet for deg som elsker å skrive
 7. Skrivekurs i Firenze?
 8. Kontaktinformasjon

  TOTAL kommunikasjon
  Camilla Colletts vei 1
  0258 Oslo
  Mobil: 920 80 380
  bernt @ total-kommunikasjon.no

 1. Bokomtaler
 2. Forfatterintervjuer
 3. Intervjuer
 4. Kundemagasiner
 5. Produkttekst
 6. Bøker
 7. Skjønnlitterær tekst
 8. Reisesaker
 9. Portretter
 10. Pressemeldinger

I den skogen – Harlan Coben

Sjokkerende bra

I den skogen, omslag Tjue år er gått siden det hendte i den skogen. Siden søsteren hans og tre andre ble brutalt myrdet på sommerleir. To av likene ble aldri funnet, men en seriemorder ble dømt. Etterpå ble livet aldri det samme for statsadvokat Paul Copeland.

Paul har en mørk fortid. Akkurat den natten i den skogen hadde han leirvakt, men droppet den for et eventyr med sin ungdomskjæreste, Lucy Gold. Den forferdelige natten kommer til overflaten når et lik blir funnet, og det viser seg at det ferske liket er den ene av de to som ikke ble funnet for tjue år siden. Den andre var Pauls søster – Camille.

Frydefull psykologi

Og så er vi i gang. I den skogen er frydefull lesning for alle oss som elsker psykologiske thrillere der intrigene er fullstendig uforutsigbare. Harlan Coben gjør det mesterstykket å smi sammen mange ulike handlingsløp til ett. Helt naturlig. En farget kvinne påstår å ha blitt voldtatt av to hvite pappagutter på et party. Paul presses av foreldrene for å henlegge saken. Pauls svoger avsløres for svindel med penger som skulle gått til ideelle formål. På toppen av det hele virvles du inn i hva som skjedde i skogen den grufulle natten da Paul mistet både søster og kontakt med begge foreldrene.

Uventede krumspring

Hva skjedde egentlig? Hvem ble myrdet og hvem slapp unna? Lever Paul søster? Harlan Coben huker tak i deg på første side og holder deg på pinebenken til siste. For når du tror du vet, vet du ikke lenger. Forbered deg på at nattesøvnen går med til å komme til bunns i mysteriet. For Coben er kongen av fikse finter, og tar deg ved nesen når du minst av alt venter det. Gang på gang. Og aldri på samme måten.

Genialt håndverk

På veien blir du kjent med troverdige personer du bryr deg om. Cobens store styrke er å kombinere et spennende plot med det private, det familiære, uten at det er påtatt. I den skogen er genialt håndverk til siste spikerslag. Så sjokkerende bra at du helst vil dele den med alle du kjenner og rope ut: Lov meg at du leser akkurat denne boken!