TOTAL Kommunikasjon
 1. Om TOTAL
 2. Tjenester
 3. Tekster
 4. Kunder
 5. Hjelpere
 6. Stedet for deg som elsker å skrive
 7. Skrivekurs i Firenze?
 8. Kontaktinformasjon

  TOTAL kommunikasjon
  Camilla Colletts vei 1
  0258 Oslo
  Mobil: 920 80 380
  bernt @ total-kommunikasjon.no

 1. Bokomtaler
 2. Forfatterintervjuer
 3. Intervjuer
 4. Kundemagasiner
 5. Produkttekst
 6. Bøker
 7. Skjønnlitterær tekst
 8. Reisesaker
 9. Portretter
 10. Pressemeldinger

Kunsten å høre hjerteslag – Jan-Philipp Sendker

En hjertevarm historie

Kunsten å høre hjerteslag Vil du lese en bok som setter dype spor? Som gir deg følelsen av lykke – og vissheten om at det finnes en annerledes tilnærming til livet?

Har du hørt om kunsten å lese en pageturner sakte, fordi du vil være i hver eneste setning så lenge som mulig? Du fryder deg virkelig når du leser Kunsten å høre hjerteslag. Jeg har sjelden lest en vakrere kjærlighetshistorie. Så poetisk, så rytmisk, så magisk. Uansett hva jeg skriver, klarer jeg ikke beskrive magien. Du kommer garantert til å fullføre boken i tårer, med fornyet tro på at kjærligheten kan flytte fjell …

Fra New York til Burma

Det begynner med at en suksessfull New York-advokat forsvinner uten spor, verken kona eller datteren Julia vet hvor – helt til de finner kjærlighetsbrevet som han skrev for mange år siden til Mi Mi, en kvinne i en landsby i farens hjemland, Burma. Julia bestemmer seg for å reise til landsbyen og lete etter denne kvinnen og faren sin, Tin Win. Der møter hun en vismann som forteller et eventyr fra virkeligheten. Eventyret handler om den livslange kjærligheten mellom Tin Win og Mi Mi.

En ny standard

Du blir med på en blind, ung manns reise gjennom en verden av intense, spennende lyder. Alt fra menneskenes hjerteslag til sommerfuglenes vingeslag fanges inn av radaren hans. Han er et ulykkesbarn, faren dør og moren forlater han, men så møter han krøplingen Mi Mi, som beveger seg ved å krabbe. De er ment for hverandre fra første stund, og setter en ny standard for hva du definerer som kjærlighet og hva som er viktig her i livet. Uten å ty til klisjeer og svulstigheter får forfatter Sendker deg til å forstå at kjærligheten kan være grenseløs på sitt sterkeste.

Unikt og overbevisende

Men det er mer. Det er en nydelig innsikt i livet til folk i et mystisk, fjernt land, det er et innblikk i Burmas kultur og tradisjoner, det er kamp mellom gode og onde krefter når en fjern onkel kommer inn i bildet og vil gjøre bot for sine synder, og ikke minst en intens beretning om forholdet far-datter. Alt spunnet rundt den mektige fabelen om kjærligheten mellom Tin Win og Mi Mi, så overbevisende og unikt skrevet, så tvers gjennom nydelige karakterer; det er rett og slett en litterær liten kjærlighetsskatt.

En bok for alle

Kjøp den, sier jeg bare! Les den! Les den om igjen! Les den for mannen din, gjerne på en regnfull søndag! Gi den til en god venn, og gjør vedkommende lykkelig! Kunsten å høre hjerteslag kan anbefales til alle. Ung eller gammel. Kvinne eller mann. Du som helst vil lese noe lett eller du som sverger til tyngre litteratur. Det spiller ingen rolle. Denne boken treffer deg uansett langt inn i sjelen!