TOTAL Kommunikasjon
 1. Om TOTAL
 2. Tjenester
 3. Tekster
 4. Kunder
 5. Hjelpere
 6. Stedet for deg som elsker å skrive
 7. Skrivekurs i Firenze?
 8. Kontaktinformasjon

  TOTAL kommunikasjon
  Camilla Colletts vei 1
  0258 Oslo
  Mobil: 920 80 380
  bernt @ total-kommunikasjon.no

 1. Bokomtaler
 2. Forfatterintervjuer
 3. Intervjuer
 4. Kundemagasiner
 5. Produkttekst
 6. Bøker
 7. Skjønnlitterær tekst
 8. Reisesaker
 9. Portretter
 10. Pressemeldinger

Seks år – Harlan Coben

Gåsehud fra Coben

Omslag for Seks år Allerede i første setning får du Coben-følelsen. Det perfekte anslaget, som gjør at du i løpet av noen få sekunder er hekta. Den følelsen sitter i deg til alt er over.

«Jeg satt på bakerste kirkebenk og så at den eneste kvinnen jeg noen gang kom til å elske, giftet seg med en annen mann.»

Jeg trekker pusten når Harlan Coben begynner på denne måten. Kjenner at jeg er i universet umiddelbart. I løpet av én setning! Til og med når jeg leser den etter at romanen er lest, kommer gåsehuden. Det er bare å bøye seg i støvet. Harlan Coben leverer nok en hjemmeseier med sin standalone thriller Seks år. En hver lansering av en ny Coben-bok er verdt å feire, og hans 25. roman, som herjer på bestselgerlistene i USA, er intet unntak.

Knust hjerte

Seks år har gått siden Jake Fisher satt i kirken og så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med en annen mann. I like mange år har Jake holdt løftet han ga henne: Å la henne være i fred. Men selv om han har klart å vie seg til karrieren som lærer på college er hjertet hans like knust. Når han tilfeldigvis kommer over dødsannonsen til Natalies ektemann, Todd, går han i begravelsen, og får et glimt av Todds kone. Det er ikke Natalie, og det viser seg at enken har vært gift med Todd i mer enn ti år ...

På skyggesiden

Så starter Jakes leting etter sannheten. Letingen etter Natalie. Han finner ikke de vennene de hadde for seks år siden, og de han finner husker henne ikke. Men han gir seg ikke, og fortsetter letingen alene. Det bringer han inn i miljøer han ikke hadde drømt om at Natalie kunne ha en tilknytning til. Miljøer på skyggesiden av samfunnet. Miljøer han ikke visste fantes. Han utsetter seg selv for de mest dramatiske hendelser i jakten på sannheten, blir gang på gang advart mot å fortsette, men kraften i tapt kjærlighet og dens hemmeligheter er uimotståelig.

Thrillermagi

Som vanlig utsetter Coben deg for den ene plottwisten etter den andre. Få, om noen, kan det faget bedre enn Coben. I det ene øyeblikket har du oversikt, i det neste hakeslepp. Og når kapitlet avsluttes, har du alltid en cliffhanger å klamre deg til uten å vite hvor du skal. Thrillermagi handler ikke bare om å strø ut nøkler, men også om å nøste alle avleggerne elegant opp og gjenopprette balansen. Også her har Harlan Coben full kontroll, og det er bare én av flere grunner til at Seks år er en pageturner av et mesterverk.